2018 m. kovo 20 d., antradienis

        Kaip išvengti automobilio gedimų neaukojant tam viso                                             savo gyvenimo

 Parskrido kovai ir aušta pavasaris, puolė liaudis svarstyti, kaip čia įsigyti negendančią mašiną. O vat simple. Tereikia laikytis lietuvių liaudies tradicijų. Mat jos tam ir sumanytos, kad pačiam spręsti nereiktų. Viskas gyvenimo palengvinimui. Taigi, mašiną reikia šventinti. Lietuviškai taip.
 Pirmiausia reikia prisiminti judaizmą ir sudaryti sandėrį su Dievu: "Dieve, aš padarysiu viską, kas nuo manęs priklauso, o kas lieka - tavo valioje". 

 Tuomet antra dalis - katalikiška. Šventinti kokiuose Ožkabaliuose yra visai nekatalikiška. Jei šventinti, tai tarkim Žemaičių Kalvarijoje ir tik per atlaidus. Aišku švenčiausia bus, jei šventinsite kokioje Jeruzalėje. Kiek mažiau šventa bus Romoje. Iš bėdos tiks ir Notre dame de Paris ar Koelno arkikatedra. Mat jūs turite parodyti savo ketinimų rimtumą ir požiūrį į sandėrį. Jei ištiesų padarysite viską kas jūsų valioje, naujai pirkta mašina tikrai be problemų nuriedės ne tik iki budget šventumo Svięnta Lipkos, bet gal net iki Lurdo.
 Dievas jums ne frajeris, kaip sako Odesoje, jis padeda tik geriausiems.
 Ai, jo. Nepamirškite, kad apeigose turi dalyvauti tik rakteliai. Jei per duršliaką nukrapysit visą mašiną, tai čia jau bus pravoslaviška bezabrazija ir xren suveiks. Bent jau rusų raketoms kristi tai tik padeda.
 Na štai, dabar jau viską žinot, aikit, darykit, džiaukitės ir man dėkokit.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą